Google Ads advertenties

Google Ads instellen en bijwerken

79,-

Per uur

Google ads instellen bijhoudenGoogle Ads (voorheen Google Adwords) is de advertentiedienst van Google. Hiermee is het mogelijk om advertenties op andere websites te tonen en in de zoekresultaten. U kent ze vast wel, de tekst- en product advertenties bij een zoekopdracht.

Het voordeel van Google Ads is dat het direct werkt en je heel gericht kan bepalen op welke zoekwoorden en doelgroep je advertenties laat zien. Het goed instellen is dan ook zeker niet eenvoudig. Naast de standaard advertenties zal er ook aandacht worden besteed aan extensies. Voorbeelden zijn een telefoonnummer en het linken naar specifieke pagina's.

Direct meer bezoekers

Een Google Ads campagne is direct actief. Nieuwe bezoekers vinden snel de weg naar uw website

Onze zorg

Het instellen en beheren doen we volledig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de campagne. Natuurlijk staan uw wensen op 1.

Grip op de kosten

Een afgesproken dag limiet voor de klikken en vaste beheerkosten. Stoppen of pauzeren kan ieder moment.

Google Ads instellen en bijhouden

U wilt een goed ingestelde Ads campagne waar u zo veel mogelijk uit haalt. Mede dankzij diverse certificaten van Google en andere commerciële partijen kennen we dit systeem door en door. Door te kijken naar uw wensen en doelen zal er een goed ingestelde reclame campagne ontstaan. Dit kunnen we echter niet zonder goed overleg, u weet immers als beste welke producten u graag verkoopt.

Kosten Google Ads
De kosten bestaan uit drie delen en is sterk afhankelijk van uw branche en de gewenste omvang van de campagne.

Deel 1: Instellen. Het instellen is eenmalig. Bij een kleine campagne met 3 advertenties, maximaal 20 zoekwoorden en vlotte communicatie kan dit binnen 2-5 uur. Voor grotere campagnes kunt u het beste contact opnemen voor een prijs indicatie.

Deel 2: Klikken. Als een potentiële klant op een advertentie klikt betaal je een bedrag aan Google. De kosten van een klik betaalt u bij ons direct aan Google. Voordeel is dat wij geen percentage van de klikprijs inhouden.  De kosten van een klik is afhankelijk van het product en branche, maar ligt vaak tussen de 0,05 en 1 euro. Om te voorkomen dat hier onverwacht veel geld heen gaat stellen we in overleg een daglimiet af.

Deel 3: Bijhouden. Doordat concurrenten ook bieden kunnen uw advertenties zakken of u kunt ineens veel meer betalen. Door de biedingen en de concurrenten goed in de gaten te houden blijft de campagne in goede conditie. Mocht het beter zijn om te pauzeren, dan laten we dat natuurlijk weten. Bij een kleine campagne kan een half uur tot uur per week volstaan. Voor het bijhouden zonder grote aanpassingen spreken we indien gewenst een vast budget af.

Meer informatie
Google Ads is ingewikkeld, zeker als je er nog niet mee bekend bent. Twijfelt u of het iets voor u is? Bel even en we leggen het graag uit.

Voordat we beginnen overleggen we altijd of een campagne voldoende potentie heeft
Kevin Schoof
Kevin Schoof
Online marketeer

Google Ads
instellen en bijwerken

49,-

Per uur

Contact

Bel 085-4018275
Of stel uw vraag per email

Contact? Bel 085-4018275 of stel direct uw vraag: