Implementatie

seo implementatie

Na een advies is het natuurlijk de bedoeling dat de adviezen zo veel mogelijk worden doorgevoerd, u wilt immers een geoptimaliseerde website. Een deel van de adviezen zijn gemakkelijk toe te passen, een ander deel kan afhankelijk van uw technische kennis of website moeilijker zijn. Dit werk kunt u ook aan ons uitbesteden, zo weet u zeker dat de adviezen correct worden toegepast.

Door een samenwerking met ervaren programmeurs zijn vrijwel alle werkzaamheden mogelijk. Voor simpele websites en webshops volstaat doorgaans maximaal enkele uren werk. Ook als u specifieke wensen heeft kunt u terecht bij de programmeurs.

In-house online marketeer

79,-

Per uur

Uw eigen in-house online marketeer. U bepaald zelf wat er moet worden gedaan. Inzetbaar voor vele onlinemarketing werkzaamheden.

Contact

Programmeur

79,-

Per uur

Onze vaste programmeur heeft al de nodige ervaring. Na jaren werken aan websites en webshops is hij nu zelfs bezig met een volledig eigen geprogrammeerd webshop systeem. Er zijn maar weinig dingen die onze programmeur niet kan.

Contact

Senior programmeur

129,-

Per uur

Maatwerk, hele webshops, systemen alles is mogelijk. Onze senior programmeur kent vrijwel alle programmeertalen door en door. Indien u écht bijzondere en complexe wensen heeft krijgt hij het voor elkaar.

Contact

Implementatie combineren met een adviesrapport?

Contact

Bel 085-4018275
Of stel uw vraag per email

Contact? Bel 085-4018275 of stel direct uw vraag: