Online marketeer inhuren

In-house online marketeer

79,-

Per uur (vanaf)

Uw website staat online of draait al een tijdje mee. Dan is het moment is gekomen om een online marketeer in dienst te nemen of een freelance online marketeer in de huren.

Een vaste online marketeer is duur en vaak is er niet genoeg werk voor een full-time baan. U kunt Kevin als Freelance online marketeer inhuren om toch kennis in huis te halen. Met ervaring bij grote, kleine en eigen webshops kan geholpen worden bij uw online marketing werkzaamheden. Variërend van advies per uur tot het volledig beheren van uw online marketing activiteiten. Onderstaand enkele mogelijke activiteiten, eventueel bij u op kantoor. Even overleggen wat we voor u kunnen doen? Neem contact op met Kevin!

Freelance online marketing

Een online marketeer in dienst nemen is een grote stap. Veel bedrijven kiezen daarom voor een freelance online marketeer. Inhuren kan op uurbasis voor verschillende aspecten binnen de online marketing. Enkele voorbeelden;

Online marketing advies per uur
U wilt uw website verbeteren en dat wilt u zelf doen of door een personeelslid. Alleen de vraag is, hoe? Kom te weten hoe u het beste om kunt gaan met seo teksten en de technische instellingen. Dit kan telefonisch maar ook bij u of op het kantoor van Retailsale. Door te kiezen voor advies per uur betaald u alleen voor wat u wilt weten. De adviezen kunt u zelf toepassen of alsnog door ons laten implementeren.

Online marketing activiteiten uitbesteden (SEO&SEA)
U kunt (een deel van) de online marketing activiteiten uitbesteden. Denk aan het aanpassen van teksten, beheren van Google Adwords of het zoeken naar seo verbeterpunten. Maar ook linkbuilding, instellen van tools of het monitoren van de seo voortgang en bijsturen van landingpages.

Aangepaste rapporten
Er zijn enkele pakketten waarbij er een adviesrapport wordt gemaakt. Het kan zijn dat u meer wilt dan wat er in een pakket zit of dieper in wilt gaan op een onderwerp. Het combineren van een pakket met aanvullende online marketing werkzaamheden is geen probleem.

Samenwerking met een bureau
Bent u een online marketing bureau of een webdeveloper en zoekt u een online marketeer om mee samen te werken? Schroom niet om contact op te nemen!

Kleine aanpassingen in de techniek en schrijfwijze hebben al een groot effect op uw SEO resultaten
Kevin
Kevin
Online marketeer

In-house online marketeer

79,-

Per uur (vanaf)

Contact

Bel 085-4018275
Of stel uw vraag per email

Contact? Bel 085-4018275 of stel direct uw vraag: