SEO optimalisatie pakketten

online seo marketing adviesEén van de belangrijkste aspecten van SEO marketing is het op orde hebben van je website. In de loop van de jaren zijn zoekmachines zoals Google steeds strenger geworden. Ze kijken onder andere naar regels op het gebied van techniek en de schrijfwijze. Dankzij deze regels kan Google beter kan inschatten of een website relevant is voor bepaalde zoektermen. Daarnaast zegt dit iets over de veiligheid en betrouwbaarheid van een website. Ook voor bezoekers is een goede en duidelijke website belangrijk.

Onderstaand zijn de SEO optimalisatie pakketten te vinden, van de essentiële basis tot een volledig geoptimaliseerde website. Onder de tabel zijn de belangrijkste aspecten uitgelegd. Voor meer informatie kan je natuurlijk altijd contact opnemen.

Kleine aanpassingen in de techniek en schrijfwijze hebben al een groot effect op uw SEO resultaten
Kevin
Online marketeer

All in + Consumenten psychologie

699,-

De bezoeker laten doen wat je wilt

 • Tot 100.000 pagina's onderzocht
 • Voorkom structurele fouten in de gehele website
 • Consumentenpsychologie advies
 • Server instellingen
 • Meta-tags
 • Interne links onderzocht
 • Protocol verwijzing controle
 • SSL controle
 • 404 pagina
 • Snelheid optimalisatie
 • Gekoppelde accounts
 • H-tags controle
 • Zoekwoord consistentie
 • Tekst optimalisatieadvies
 • Telefonisch contact vooraf
 • Uitgebreide telefonische toelichting en advies over structurele verbeterpunten
Dit wil ik

Basis techniek + SEO

399,-

Een goede homepage en landingspage

 • 2 pagina's onderzocht (Homepage + 1 landingspage)
 • Server instellingen
 • Meta-tags
 • Interne links onderzocht
 • Protocol verwijzing controle
 • SSL controle
 • 404 pagina
 • Snelheid optimalisatie
 • Gekoppelde accounts
 • H-tags controle
 • Zoekwoord consistentie
 • Tekst optimalisatieadvies
 • Telefonisch contact vooraf
 • Telefonische toelichting achteraf
Dit wil ik

Liever volledige keuze in wat er wordt onderzocht? Online marketing per uur!

In-house online marketeer

79,-

Per uur (vanaf)

Uw eigen in-house online marketeer. Geen vaste pakketten maar zeer flexibele afspraken en taken. Inzetbaar voor vele onlinemarketing werkzaamheden.

Contact

Contact

Bel 085-4018275
Of stel uw vraag per email

Contact? Bel 085-4018275 of stel direct uw vraag:

Online marketing werkzaamheden

Om een goed advies uit te brengen zal worden gecontroleerd op diverse belangrijke punten. Afhankelijk van het gekozen pakket worden onderstaande punten gecontroleerd en indien nodig zal er een advies worden gegeven.

Aantal pagina's
Een groot deel van de technische instellingen geldt direct voor de gehele website. Een technische controle van de homepage zorgt er al voor dat de belangrijkste site-instellingen goed zijn ingesteld. Wanneer je zeker wilt zijn van een goede homepage en landingspage is het basispakket techniek+SEO aan te raden. Er zal dan niet alleen worden gekeken naar de technische instellingen maar ook de teksten worden gecontroleerd op SEO optimalisatie. Indien je zeker wilt weten dat de hele website geen grove fouten kent op het gebied van online SEO marketing is het All in techniek+SEO pakket een goede optie. Alle pagina's (tot 100.000 pagina's) worden gescand en vervolgens geanalyseerd. Op basis hiervan komen fouten aan het licht. Achteraf ontvang je een uitgebreid (telefonisch) advies over hoe je de teksten kan verbeteren over de gehele website. Het verbeteren van de techniek en teksten kan je zelf doen of door ons laten doen. Bij het All in + implementatie pakket zit twee uur implementatiewerk ingegrepen. Het is ook mogelijk het advies en implementatiewerk per uur in te huren.

Server instellingen
Dit is de absolute basis, de instellingen van de server. Er zal worden gekeken of alle essentiële bestanden aanwezig zijn en de instellingen het bezoek niet zal hinderen.

Meta-tags
Meta-tags is de tekst die potentiële bezoekers zien in zoekmachines zoals Google. Een goede of slechte tag maakt het verschil tussen wel of niet klikken. Naast dat een goede Meta-tag direct zorgt voor meer bezoekers hechten zoekmachines hier ook waarde aan. Google controleert aan de hand van de tags of een website relevant is. Hoe relevanter de website voor een bepaald zoekwoord, hoe hoger je komt te staan.

Interne links onderzocht
De interne link structuur is erg belangrijk. Op basis van de structuur probeert Google de belangrijke pagina's van de minder belangrijke pagina's te onderscheiden. Door juist gebruik te maken van de woorden en het protocol maak je dit voor Google makkelijker en nauwkeuriger.

Protocol verwijzing
Tegenwoordig hebben vele websites maar liefst vier protocollen. Dit zijn http:// http://www. https:// en https://www.. Wat veel mensen niet weten is dat als dit niet goed is ingesteld Google je pagina's als vier losse, verschillende websites ziet. Dit betekent grofweg dat een link naar je website alleen credits geeft naar één van de protocollen. De kans is erg groot dat iedereen die linkt naar je website een ander protocol gebruikt waardoor het effect klein is. Door het verkeer van alle vier de protocollen door te verwijzen naar één protocol is het effect van een link veel sterker. Bovendien voorkom je dat Google de vier losse pagina's als duplicate content ziet. Tijdens de controle zal dit worden gecontroleerd.

SSL-controle
Een veilige verbinding geeft niet alleen een prettig gevoel maar is sinds medio 2015 erg belangrijk voor je Google ranking. Google plaatst websites die standaard gebruik maken van een zogeheten SSL verbinding hoger in de resultaten dan website zonder veilige verbinding. Veel webshops gebruiken alleen SSL tijdens het afrekenen, maar dat is voor Google niet meer voldoende. Vanaf het moment dat een bezoeker op de website komt moet de verbinding beveiligd zijn. Tijdens de controle zal worden gekeken of de website goed is ingesteld en je geen onbeveiligde externe bronnen laadt. Wist je trouwens dat het voor webshops zelfs vanuit de wet verplicht is om SSL te gebruiken?

404 pagina
Een verouderde link waar iemand op klikt is altijd pijnlijk. Een lelijke witte 404 pagina komt te voorschijn en de (potentiële) klant zie je nooit meer terug. Door een eigen 404 pagina in te stellen voorkom je dat de bezoeker deze melding krijgt. Natuurlijk is het aan jezelf om de pagina aantrekkelijk te maken en te voorzien van knoppen waardoor de bezoeker verder kan zoeken op je website.

Snelheid optimalisatie
Een snelle website is fijn, er zijn zelfs onderzoeken geweest waaruit blijkt dat 0,9 seconden sneller laden een conversiestijging van 49% kan opleveren! Ook voor Google is een snelle website belangrijk. Het is geen race waarbij een website dat net wat sneller laadt dan een concurrent automatisch hoger komt te staan. Het idee is dat langzame websites lager worden gezet aangezien een langzame website minder prettig is voor bezoekers.

Mobiele geschiktheid
Dit is inmiddels een inkoppertje. Websites die niet geschikt zijn voor kleinere schermen zoals een smartphone of tablet verliezen heel veel conversies. Zonde! Op het moment dat een website niet responsive is (automatisch aanpast naar het formaat scherm) zal de website een stuk lager in de Google resultaten komen op het moment dat iemand zoekt op een tablet of mobiel.

Gekoppelde social media accounts
Hoe belangrijk een website is controleert Google ook aan de social media accounts en de hoeveelheid likes, +1's en gedeelde berichten. Voordat Google dit kan meenemen in de beoordeling moeten de pagina's wel zijn gekoppeld. Het is niet het meest belangrijke onderdeel, maar telt zeker mee!

Tekst optimalisatie advies
Content of de tekstuele inhoud van de website is naast de essentiële technische basis het belangrijkste binnen de online SEO marketing. De teksten op de website dienen voor zowel de bezoeker als zoekmachines te voldoen aan meerdere vereisten. Door de teksten goed samen te stellen worden pagina's geoptimaliseerd voor de gewenste zoekwoorden. Bij het all-in advies zal samen worden besloten welke teksten er dienen te worden aangepast of te worden (her)geschreven. Ook ontvangt u richtlijnen waar teksten aan moeten voldoen om een pagina te optimaliseren zonder risico te lopen op straffen van Google. Dit zal (indien gewenst) telefonisch plaats vinden zodat u gelegenheid heeft tot vragen.

H-tags controle
De H-tags zijn één van de belangrijkste manieren om aan zoekmachines aan te geven waar een pagina over gaat. De controle is onderdeel van het tekst optimalisatie advies. Binnen de H-tags zijn verschillende gradaties, namelijk H1, H2, H3, H4. Door goed gebruik te maken van de tags of koppen zorg je dat de juiste pagina verschijnt bij het juist zoekwoord. Echter.. als je dit verkeerd gebruikt om Google te foppen zal Google je een straf opleggen. U hoeft niet bang te zijn voor een boete of een enkeltje naar de gevangenis maar de website kan volledig onvindbaar worden in Google. Dit betekent voor veel bedrijven een grote financiële strop. Alle adviezen via de pakketten en online marketing per uur zijn veilig waarbij zowel Google als de bezoekers tevreden blijven.

Zoekwoord consistentie
Valt eigenlijk onder tekst optimalisatie advies, maar mag toch even apart worden genoemd. Bij zoekwoord consistentie zal worden gekeken hoe vaak een woord terugkomt in een tekst. Of beter gezegd, in welke verhouding ten opzichte van de hoeveel tekst. Hier zijn geen vaste regels voor maar hangt samen met diverse factoren. Zoals gezegd is dit onderdeel van het algemene tekst optimalisatie advies.

Telefonisch contact vooraf
Om een goed advies te kunnen geven is het nodig om achtergrond informatie te hebben over een bedrijf, producten en klanten. Vooraf zal dit worden besproken zodat het rapport aansluit op uw wensen en doelen.

Telefonische toelichting achteraf
De adviezen worden achteraf besproken zodat u weet wat er moet gebeuren. Zeker als u niet thuis bent in de online marketing kunnen de seo adviezen u niets zeggen. Door achteraf telefonisch contact te hebben zal alles met betrekking op de inhoud van het rapport worden uitgelegd en heeft u de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Implementatiewerk
Voor een deel van de technische seo adviezen is technische kennis nodig om dit toe te passen op uw website. Indien een advies boven uw pet gaat en u geen eigen webmaster heeft kunt u dit uitbesteden aan ons. Een ervaren webmaster zal de adviezen toepassen. Dit is uiteraard volledig in samenspraak met u.

Veilig
Last but not least, alle adviezen zijn gericht op een veilige optimalisatie van de website. Er zijn helaas veel online marketeers die alleen oog hebben voor het snel behalen van resultaat. U kent ze misschien wel, online marketing bureaus die beloven uw website binnen een paar weken 'wel even in de top 3 te zetten'. Vaak lukt dat met schimmige en verboden technieken. Google is natuurlijk niet gek en geeft deze websites letterlijk een straf. Als gevolg hiervan is de website binnen enkele weken of maanden veel slechter zichtbaar binnen Google. Alle inspanningen en investeringen zijn direct teniet gedaan en de website staat er vele malen slechter voor dan voor de inmenging van een 'online SEO marketeer'. Dit is een belangrijk punt waar ten alle tijden op zal worden gelet.

Online marketeer per uur
Geen zin om een online marketeer in vaste dienst te nemen? Dan kunt u ook huren per uur. De werkzaamheden kunnen verschillen van advies tot het beheren van teksten en promoties. Bekijk meer informatie over online marketeer per uur.